Bedrijven

  • Opening bedrijfsgebouw/Relatiedag

Next Kitchen Catering heeft een bijzondere kijk op catering. Of u nu de band met uw zakelijke relaties wilt versterken, uw bedrijfsimago een boost wilt geven of een nieuw product wilt presenteren Next Kitchen zorgt voor een innovatieve aanpak. Een goed georganiseerd evenement biedt de uitgelezen kans om uw bedrijf weer eens goed onder de aandacht te brengen.

Next Kitchen Catering vertaalt uw wensen naar de juiste mood. Wij kunnen uw bedrijfslocatie aankleden met decoratiematerialen als statafels, zitgelegenheden, garderobefaciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties. Samen met onze professionele partners die zich hebben gespecialiseerd in decoratie, licht, geluid en entertainment brengen we een evenement of bijeenkomst in een sfeer die past bij elk gewenst doeleinde.

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij voor een succesvol evenement!
 

  • Beurs

Heeft u binnenkort een stand op de beurs? Dan presenteert u zichzelf natuurlijk het liefst op spraakmakende wijze. Een beursstand waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Het doel is de bezoekers van uw beursstand ergens van te overtuigen, uw relatie met hen te verstevigen en/of uw producten en diensten te verkopen. Met innovatieve, bijzondere catering lokt u alle bezoekers naar uw stand. Een hapje of drankje in het thema van uw bedrijf of product.

Daarnaast heeft u natuurlijk behoefte aan een krachtig en gemotiveerd team van medewerkers in de stand. Ook zij hebben behoefte aan een energievolle lunch of snack.

Kortom; hoe creëert u die juiste mood voor een succesvolle beurs? Next Kitchen levert maatwerk. Met onze persoonlijke aanpak lukt het zeker!
 

  • Vergadering

Tijdens een vergadering is het belangrijk dat u zonder al te veel moeite voorzien wordt van een hapje, maaltijd of drankje. Geen grote onderbrekingen, maar handzaam vanaf de vergadertafel. Toch wilt u uw gasten verwennen met een spraakmakende culinaire invulling. Dit kan bij Next Kitchen. Met de juiste invulling kan elke vergadering een bijzondere aangelegenheid worden. Met Next Kitchen catering is uw vergadering tot in de puntjes geregeld.
 

  • Dagelijkse bedrijfscatering

Next Kitchen Catering verzorgt al jaren de lunch voor vele bedrijven in de regio Utrecht. Sinds 2013 zijn wij echter ook gestart met het volledig overnemen van bedrijfsrestaurants. Dagelijks verzorgen wij op locatie vers gemaakte lunch met een zeer ruim assoritment gezonde, verse producten. De lunch kan opgebouwd worden uit door u gewenste onderdelen; brood, sappen, salades, snacks, warme maaltijden. In overleg kunnen wij alles vers voor u verzorgen. Neem dus afstand van de dagelijkse soepen uit blik, frituurhappen en kant en klaar salades en vraag naar de mogelijkheden bij Next Kitchen Catering.

Offerte
aanvragen