Particulieren

Bruiloft

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Een bruiloft wordt niet voor niets de mooiste dag van je leven genoemd. Bij Next Kitchen begrijpen wij dit! Door onze persoonlijke benadering, uitgebreide ervaring en professionele aanpak bieden wij jullie een bruiloft om nooit te vergeten. In overleg met het bruidspaar of de ceremoniemeesters organiseren wij de bruiloft tot in de puntjes, zodat jullie onbezorgd van deze dag kunnen genieten. Next Kitchen heeft vele mogelijkheden om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van de locatie en spetterend entertainment. Of jullie nu trouwen in de tuin of een bruiloft op locatie willen organiseren, Next Kitchen verzorgt jullie trouwdag van A tot Z!

bruiloft

Enkele reacties van bruidsparen:

"Bedankt voor de goede zorgen rondom onze bruiloft! Het was echt een geweldig mooie dag. We hebben enorm genoten en onze gasten ook! Mede door jullie was het een fantastische dag! We waren en zijn erg tevreden. Zo waren de hoofdgerechten werkelijk voortreffelijk, zagen de tafels er prachtig uit, waren de wijnen heerlijk en was de bediening erg aardig. Ze deden erg hun best.

Ook de lunch op de boot was een groot succes. En de koffie viel erg in de smaak."

"Hartelijk bedankt en we zouden anderen aanraden om met jullie te gaan praten indien er een feestje aan zou staan.

Tina en Ferenc

 

"Wij vonden het een fantastische trouwdag en genieten nog iedere dag na! Dankzij jullie goede zorgen was het een geweldig feest! Zeer bedankt voor jullie professionele ondersteuning!"

Julie en Michiel

 

Borrel

Hoe creëert u de juiste mood voor een succesvolle borrel? Aan de hand van uw wensen komen wij tot een creatieve culinaire invulling met, indien gewenst, bijpassende inrichting en styling.

Bij Next Kitchen heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Een full service pakket met drankjes, hapjes, styling, personeel en/of entertainment. Of een eenvoudige levering van uitsluitend hapjes. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wij regelen het voor u!

Next Kitchen Catering verzorgt catering op elke gewenste locatie. Dit kan zijn bij u thuis of in het bedrijf, maar desgewenst kunnen wij ook meehelpen met het vinden van een passende locatie elders.

De prijs voor een full service receptie arrangement start bij Next Kitchen al vanaf

€ 19,75 per persoon (minimaal 20 personen).

borrel

 

Diner

Het succes van een stijlvol diner hangt samen met het totale plaatje. Wij zijn van mening dat ook het eten en de wijze waarop eten wordt gepresenteerd bijdraagt aan de stemming. Daarom noemen wij onszelf moodmakers! Of u nu een diner wilt organiseren voor een klein gezelschap bij u thuis of voor een grote groep op locatie, bij Next Kitchen bent u aan het juiste adres. Wij gebruiken alle mogelijke creatieve invullingen om de juiste mood tijdens uw diner te bewerkstelligen. Next Kitchen besteedt veel aandacht aan goed gastheerschap met vakkundige begeleiding, adviezen en catering op maat.

U en uw gasten kunnen zich ontspannen. Wij bieden u altijd een perfecte partycatering service.

diner

 

Feest

Een bijzondere dag voor uzelf, maar ook voor uw naaste omgeving. De organisatie rondom een feest is echter een hele klus. Next Kitchen Catering zorgt ervoor dat u niets hoeft te doen, alleen maar genieten! Van ontvansgst tot feestavond, alles tot in de puntjes geregeld, precies zoals u het hebben wilt. En dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Next Kitchen Catering draagt graag haar steentje bij om u op het gebied van catering en party service veel tijd en moeite te besparen.

 

Lunch of high tea

Soms heeft u geen behoefte aan uitgebreide catering met een kok, bedienend personeel of entertainment. U regelt zelf uw evenement, maar bent op zoek naar een cateraar die een bijzondere (warme) lunch of High tea afleverd. Wij bij Next Kitchen Catering noemen dit Food Supply. Er zijn veel mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij uw lunch ook met de vertrouwde volledige service verzorgen.

 

 

Offerte
aanvragen?