Corona protocol

Yes we kunnen eindelijk weer beginnen!
Wij hebben ons pand volledig corona proef gemaakt, waardoor wij uw catering items op een veilige manier kunnen bereiden en serveren. Maar het stopt natuurlijk niet bij ons pand. Ook voor de chauffeurs en externe partijen hebben wij diverse maatregelen getroffen. 

Koude keuken/warme keuken 
De werkplekken worden zo ingedeeld dat er meerdere mensen in de koude keuken tegelijk kunnen werken. Elke medewerker heeft een werkbank van 2 meter met daartussen 1 meter dat wordt afgeplakt met een kruis (waar dus niet gewerkt mag worden). De losse werkbanken worden voorzien van een spatschermen, waardoor er 2 medewerkers tegenover elkaar kunnen werken. In elke keuken is een duidelijk looproute zichtbaar aan het plafond, waardoor de gehele keuken een eenrichtingsverkeer wordt. Tot slot wordt elke keuken ingang voorzien van desinfectie middel en zullen onze medewerkers na elke bestelling de handen wassen. 


Koks/chauffeurs
Onze koks/chauffeurs zullen ten alle tijden alleen reizen in onze bussen. Wanneer een partij of levering te groot is voor 1 medewerker, zullen zij samen reizen maar dan wordt de auto hierop aangepast door een spatscherm tussen beide stoelen te plaatsen, dit scherm is makkelijk in te passen waardoor dit last minute besloten kan worden. Daarnaast is elke bus voorzien van desinfectie middel en handschoentjes. Wanneer onze medewerker bij u komt laden/lossen zal hij/zij bij het verlaten van de auto zijn handen desinfecteren. Wanneer hij klaar is en weer in de auto stapt zal hij/zij weer de handen desinfecteren. Tijdens het opbouwen van het buffet zal hij/zij handschoentjes dragen. 

Catering
Op het gebied van catering kunnen wij alle vormen van catering uitvoeren, behalve uitgeserveerde diners. Dit omdat hier de 1,5 meter tussen gasten en personeel niet gehanteerd kunnen worden. 

Voorverpakte pakketjes
Bij bijvoorbeeld het ontbijt en de lunch is het ook mogelijk om naast een standaard buffet met losse items te kiezen voor, voorverpakte pakketjes. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt wanneer er dieetwensen zijn doorgegeven. 

Buffetten
Alle buffetten die wij plaatsen zullen worden voorzien van desinfectiemiddel aan het begin van het buffet. Uw gasten dienen hiermee de handen te desinfecteren voordat zij items/gerechten van het buffet kunnen pakken. In overleg met u als onze opdrachtgever zullen wij beslissen of Next Kitchen of u/iemand uit uw organisatie toezicht houdt op dit proces. 

De buffetten worden ook afgeschermd doormiddel van het spatscherm. Dit scherm zal er voor zorgen dat de medewerker achter het buffet beschermd is, maar ook dat uw gasten alleen door middel van opschep bestek in aanraking komen met de diverse gerechten. Alle buffetten kunnen nog steeds aangekleed worden met authentieke houten kistjes, verse groenten, kruiden en bijpassende keuken decoratie. 

Materialen 
Next Kitchen kan nog steeds alle materialen aanleveren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld borden en bestek, maar ook stoelen of statafels. Bestek zal per setje verpakt worden in een bestekzakje. 

Daarnaast hanteren wij natuurlijk onze vaste HACCP regels en zullen wij de regels van de overheid en het RIVM in acht nemen. Wat ook kan betekenen dat bovenstaande punten zullen wijzigen wanneer er vanuit die 2 instanties wijzigingen in de regels komen. Offerte
aanvragen