Locatie

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering of bruiloft? Next Kitchen Catering werkt samen met een aantal toonaangevende evenementen locaties, van romantisch en intiem, tot groots en industrieel. Samen met u bespreken we waar u naar op zoek bent en welke locatie geschikt zou zijn voor uw gezelschap.

 

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden. Mocht u zelf een specifieke locatie in gedachten hebben, dan kan dit natuurlijk ook! 

   • De Fabrique

Afbeeldingsresultaat voor defabriqueAfbeeldingsresultaat voor defabrique

 

DeFabrique is één van de grootste evenementen- en activiteitenlocaties van Nederland en gevestigd in een oude mengvoederfabriek aan de rand van Utrecht. DeFabrique verzorgt alles op het gebied van horeca, catering, techniek en faciliteiten.  Met het motto ‘grenzeloos inspirerend’ en ‘alles is mogelijk’ streven zij samen met u naar innovatie en een unieke en memorabele belevenis. Next Kitchen werkt nauw samen met DeFabrique en is hier vaste cateraar.
Website De Fabrique

 

  • Inn Style

Inn StyleAfbeeldingsresultaat voor inn style maarssen
Vergaderen en netwerken komen het beste tot hun recht in een inspirerende omgeving. Met het prachtige uitzicht, de rust van het omliggende natuurgebied en de sfeervolle inrichting van de zalen is Inn Style uiterst geschikt voor al uw zakelijke of privé bijeenkomsten van 5 tot 1000 personen. Een inspirerende omgeving voor al uw soorten evenementen zoals relatiedagen, vergaderingen, themafeesten, seminars, productpresentaties en actieve programma's. Next Kitchen werkt nauw samen met Inn Style en is vaste cateraar.
Website Inn Style

 

  • TivoliVredenburg

Tivoli VredenburgAfbeeldingsresultaat voor tivolivredenburg zakelijk
TivoliVredenburg is een ‘muzikale stad-in-een-stad’. TivoliVredenburg is een multifunctionele locatie en geschikt voor zowel kleine intieme events als grote zakelijke events. TivoliVredenburg kenmerkt zich door een hoogwaardig niveau van hospitality en uitstekende technische faciliteiten. Met ruim 30.000 m2 aan oppervlakte, vijf zalen en verschillende andere flexibele ruimtes is TivoliVredenburg een geschikte locatie voor uw event.
Website TivoliVredenburg

 

  • Slot Zuylen

Afbeeldingsresultaat voor slot zuylenAfbeeldingsresultaat voor slot zuylen
Slot Zuylen is schilderachtig gelegen aan de Vecht vlakbij Utrecht. Het middeleeuwse kasteel werd in de 18e eeuw verbouwd tot landhuis. Tegenwoordig is het kasteel buiten de openingstijden beschikbaar als locatie voor vergaderingen, seminars en ontvangsten in een stijlvolle ambiance. Bent u op zoek naar een romantische trouwlocatie, ook dan bent u bij Slot Zuylen aan het juiste adres! Door de aanwezigheid van diverse sfeervolle zalen is het geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen (maximaal 120 personen). Daarnaast beschikt het kasteel over een prachtig terras met uitzicht op de slotgracht en indrukwekkende kasteeltuin. Bij Slot Zuylen bent u verzekerd van een onvergetelijke dag!
Website Slot Zuylen

 

  • Centraal Museum

Centraal MuseumAfbeeldingsresultaat voor centraal museum utrecht

Het Centraal Museum Utrecht is gevestigd in het voormalige Agnietenklooster, gesticht in 1420. Het Centraal Museum bestaat sinds 1838 en is daarmee het oudste stedelijk museum van Nederland. U vindt er oude en moderne kunst, mode, stadsgeschiedenis en vormgeving. Voor elke ontvangst, bijeenkomst of vergadering heeft het Centraal Museum een passende ruimte. Het museum beschikt over de bijzondere Tuinzaal, die drie verschillende ruimtes bevat: de Benedenzaal tot 160 personen, de Bovenzaal tot 90 personen en de Boardroom tot 12 personen. Aansluitend op de Tuinzaal bevindt zich de besloten museumtuin, waar in de zomermaanden evenementen tot 600 personen gehouden kunnen worden.

 

Grote evenementen kunnen ook worden gehouden in de karakteristieke Nicolaïkerk, tot 600 personen. Voor kleinere evenementen bezit het museum over het artistieke Auditorium, beschikbaar tot 72 personen.

Website Centraal Museum

Locatie bespreken?