ReferentiesLara Voskamp, Manager Eventadvies & Organisatie, InnStyle

Next Kitchen is al jarenlang trouwe partner van Inn Style, en daar zijn we trots op. Zij weten op verrassende wijze invulling te geven aan de culinaire invulling van onze events. Meedenken met op maat gemaakte concepten afgestemd op de gast, daar ligt hun kracht. Ze zijn daarin creatief, inspirerend en staan zeker ook voor kwaliteit! Met o.a. de live cooking concepten zorgen ze niet alleen voor de smaakbeleving maar ook de heerlijke geuren komen u al tegemoet. Met recht een topcateraar! En het is ook nog eens een fijne club van mensen om mee samen te werken; betrouwbaar en flexibel. Wat wil je nog meer?
Michiel Lancee, Externe samenwerkingen (voorheen sales medewerker), Centraal Museum Utrecht

Het Centraal Museum werkt al een aantal jaar samen met Next Kitchen. Zij zijn voor onze evenementen locatie een goede match, dit door het aanbod interessant te houden en mee te denken als er speciale wensen zijn. Of het nu om een eenvoudige broodjes lunch gaat of een lux 5 gangen diner, ze denken graag mee om een passend en verassend resultaat neer te zetten. Er is goed en nauw contact van het moment van aanvragen tot aan de chef op locatie.
Terry Veldkamp, Senior medewerker team facilitair

Next Kitchen dacht mee met het volledige plaatje en had echt een ontzorgende rol! Naast de culinaire invulling dachten ze ook mee over de inrichting van de ruimte, de belichting, de decoratie en het programma. We hebben tijdens het hele proces 1 aanspreekpunt gehad die al onze wensen omzette in praktische voorstellen. Op de avond zelf was er een zeer kundige partymanager aanwezig die op een rustige manier alles overzag, begeleidde en ons aanspreekpunt was. Het diner was heerlijk, zeer gevarieerd en ook een feest voor het oog.

Referentie
toevoegen?